TAYMAR stalci za flajere A5 formata

 • Stalak za flajere sa jednim džepom, format A5

  Držač za brošure formata A5 i sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 160mm (kolika je unutrašnja dimenzija ovog stalka). S obzirom na svoju dimenziju, stalci iz ove grupe proizvoda se često koriste i kao stalci za knjige, s obzirom da se najveći broj knjiga štampa u tom formatu. Izuzetan kvalitet i nivo izrade ovih stalaka, čini ih vrlo atraktivnim elementom za ukrašavanje prostora. Stalci su izrađeni od polistirola mašinskim brizganjem smese i debljina njihovog zida je 3mm.

 • Stalak za flajere sa dva džepa, format A5

  Model 2C155h stalka za flajere je kao i svi stalci iz ove grupacije namenjen stalcima formata A5. Omogućava potpuno predstavljanje dva tipa brošura ili kataloga, tako da su naslovne stranice vidljive 100% kao da je u pitanju pojedinačni stalak.

 • Stalak za flajere na dva nivoa, format A5

  Ovaj tip nosača za flajere pruža mogućnost izlaganja dva tipa brošura u jednom stalku. Džepovi su kod ovog modela stalka poređani kasakadno (jedan iza drugog). Ovaj model stalka za flajere je naročito pogodan za izlaganje brošura formata A5 kada je prostor na pultu ograničen i brošure bi trebalo da budu predstavljene diskretno, ali ipak dovoljno upadljivo klijentima kojima su namenjene. Untrašnja širina džepova kod ovih stalaka je 160mm, tako da su pogodni za upotrebu i kao stalci za izlaganje knjiga.

 • BestSeller

  Stalak za flajere na četiri nivoa, format A5

  Poslednji model iz kategorije „Stalci za flajere format A5“ je stalak sa flajere na četiri nivoa. Svojom konfiguracijom ovaj stalak omogućava da na izuzetno malom prostoru možete izložiti četiri vrste različitih brošura ili veću količinu istih flajera tako što ćete ih postaviti u četiri džepa. Postavljene su tako da klijentima mogu biti lako dostupne a sa druge strane, džepovi sa flajerima obezbeđuju dovoljnu rezervu flajera tako da ih uvek bude u dovoljnoj količini za sve potencijalne kupce.