• BestSeller

  Ekonomik stalak za flajera sa jednim džepom, format DL (A6)

  Ekonomik verzija našeg najprodavanijeg stalka C110 namenjena je za trolisne flajere u tzv formatu „ameriken koverte“.  Za razliku od standardnog stalka iz naše ponude ovaj model ima nešto veću dubinu džepa od 35mm pa mu je i kapacitet flajere nešto veći. Ovaj držač predstavlja najbolji odnos cene kvaliteta.

 • BestSeller
  Podni stalak za brosure sa cetiri dzepa

  Mini podni stalak za flajere A4 formata, sa četiri džepa

  S4C230 je model vrlo sličan modelu sa tri dzepa. Na aluminijumskom stubu nalazi se montirana kaseta sa četiri džepa za brošure poređanim kaskadno jedan iza drugog. Svaki džep kasete je moguće podeliti razdlenikom na dva dela tako da ovaj nosač može da nosi 4 vrste flajera formata A4 ili 8 vrsta flajera formata DL (1/3 A4). Naravno moguće je kombinovati formate po želji i potrebi klijenta. Ukupna visina elementa je 115cm.

 • Stalak za flajere sa jednim džepom, format A4

  Stalak za flajere formata A4, kataloge, magazine, brošure i drugi reklamni materijal u datom formatu. Sa dubinom džepa od 32mm u mogućnosti je da nosi veliki broj kataloga, brosura ili flajera. Može da nosi kataloge i brošure širine do 230mm pa je pogodan i za izlaganje određenih vrsta časopisa.

   

  Detaljan katalog pogledajte klikom na:  Katalog stalaka za flajere

 • Stalak za flajere sa jednim džepom, format A5

  Držač za brošure formata A5 i sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 160mm (kolika je unutrašnja dimenzija ovog stalka). S obzirom na svoju dimenziju, stalci iz ove grupe proizvoda se često koriste i kao stalci za knjige, s obzirom da se najveći broj knjiga štampa u tom formatu. Izuzetan kvalitet i nivo izrade ovih stalaka, čini ih vrlo atraktivnim elementom za ukrašavanje prostora. Stalci su izrađeni od polistirola mašinskim brizganjem smese i debljina njihovog zida je 3mm.

 • BestSeller

  Stalak za flajere sa jednim džepom, format DL (A6)

  Stalak za flajere formata DL (100mm x 210mm i sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 110mm. Stalci za flajere iz ove grupe odgovaraju najčešćem tipu flajere radjenom u “american formatu” (formatu trostruko presavijenog A4 formata). Izradjen je metodom mašinskog livenja od polistirola debljine 3mm.

 • Taymar zidni stalak za flajere - W230, slika iz prostora

  Zidni stalak za flajere, format A4

  Model iz serije zidnih stalaka za flajere namenjen za zidne kataloge ili reklamni materijal u formatu A4. Ovaj nosač može biti korišćen i u proizvodnim halama za postavljanje radnih naloga, krojnih i radnih lista. Može biti korišćen i za izradu zidnih tabli za obaveštenja.

 • Ekonomik stalak za flajere sa jednim džepom, format A5

  Stalak iz kategorije ekonomik nosača za reklamni materijal namenjen letcima A5 formata. Ovaj stalak se možete koristiti i kao stalak za knjige a pružaju mogućnost kačenja na zid.  Kao i kod svih stalaka iz ove grupe i ovaj stalak postoji u kaskadnoj varijanti na tri nivoa.

 • Ekonomik zidni stalak za flajere, format A5

  Ekonomik varijant zidnog nosaca za flajere formata A5. Namenjen je za montazu na zid i odgovora formatu brosura u dimenziji A5 Unutrasnja sirini dzepa kod ekonomik nosaca je 150mm. Izradjen je od polistorola.

 • Mini podni stalak za flajere A4 formata, sa tri džepa

  Mini stajaći držač za brošure sa ekonomik kasetom E3C230, je ekonomik vairijanta stalka S4C230 i od njega se pored činjenice da ima jedan džep za brošure manje razlikuje što uz njega ne dolaze razdelnici za džepove tako da džepove nije moguće pretvoriti iz A4 formata u format DL. Dubina džepova je 32mm tako da može biti koršćen kako za deblje kataloge tako i za pojedinacne letke koji se kupcima dele. S obzirom na odnos mogućnosti i cene, ovaj model predstavlja NAJBOLJU KUPOVINU od svih proizvoda iz ove kategorije

 • Stalak za flajere na dva nivoa, format A4

  Držač za brošure na dva nivoa A4- za kataloge, magazine, brošure i drugi reklamni materijal u datom formatu. Džepovi kod ovog stalka su kaskadno poređani jedan iza drugog, tako da je moguće na malom prostoru izložiti dve vrste brošura uz značajnu uštedu prostora. Takođe, u slučajevima kada je potrebno izložiti veći broj kataloga, ovo je idealno rešenje.Sa dubinom džepa od 32mm u mogućnosti je da nosi veliki broj kataloga, brošura ili flajera. Izrađen je metodom mašinskog brizganja klirita i potpuno je providan. Može da nosi kataloge i brošure širine do 230mm pa je pogodan i za izlaganje određenih vrsta časopisa. Ovaj nosač izrađen je od polistirola debljine 3mm.

 • Stalak za flajere na dva nivoa 2C110 slika iz prostora

  Stalak za flajere na dva nivoa, format DL (A6)

  Model stalka 2C110 ima dva džepa za izlaganje brošura kaskadno postavljenih jedan iza drugog. Položaj džepova za brošure postavljenih u nizu omogućava da se na malom prostoru na pultu izlože više brošura, bilo da su u pitanju različiti tipovi flajera ili brošura.

 • Stalak za flajere sa dva džepa, format A5

  Model 2C155h stalka za flajere je kao i svi stalci iz ove grupacije namenjen stalcima formata A5. Omogućava potpuno predstavljanje dva tipa brošura ili kataloga, tako da su naslovne stranice vidljive 100% kao da je u pitanju pojedinačni stalak.