Ekonomik stalak za flajere na cetiri nivoa, format DL
Crtez ekonomik stalka za flajere na cetiri nivoa, format DL
Stalak-za-flajere-formata-DL,-na-cetiri-nivoa

Ekonomik stalak za flajere na četiri nivoa, format DL (A6)

Stalka na tri nivoa za izlaganje flajere, brosura, lifleta, letaka i drugog reklamnog materijala u formatu „ameriken koverata“. Ovaj nosač za flajere koji ima izuezetno veliki kapacitet brošura koje možete postaviti na izuzetno malom prostoru (4 džepa, dubine 31mm).

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Stalka na tri nivoa za izlaganje flajere, brosura, lifleta, letaka i drugog reklamnog materijala u formatu „ameriken koverata“. Stalak vrlo sličan modelu priakzan iznad ovoga ali sa svakako stalak koji obezbeđuje najbolji odnos cene i kvaliteta. Po izuzetno povoljno cenoj dobijate nosač za flajere koji ima izuezetno veliki kapacitet brošura koje možete postaviti na izuzetno malom prostoru (4 džepa, dubine 31mm). Veliki kapacitet na flajere je izueztno važan na mestima sa velikom frekvencijom ljudi kako bi izbegli da vam kaseta ostane bez flajera. Drugi razlog zašto je ovaj stalak izuzetno zanimljiv jeste zato što vam obzebeđuje da izložite 4 različite vrste flajera u slučaju da su vam sve usluge prezentovane na zasebnim flajerima

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boje

Providna

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!