Ekonomik stalak za flajere na četiri nivoa, format DL (A6)

820 дин.+ ПДВ

Stalka na tri nivoa za izlaganje flajere, brosura, lifleta, letaka i drugog reklamnog materijala u formatu „ameriken koverata“. Ovaj nosač za flajere koji ima izuezetno veliki kapacitet brošura koje možete postaviti na izuzetno malom prostoru (4 džepa, dubine 31mm).

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format DL -  4 x 115mm x 31mm

Šifra - SDB4DL

820 779 738 697
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica

Opis

Stalka na tri nivoa za izlaganje flajere, brosura, lifleta, letaka i drugog reklamnog materijala u formatu „ameriken koverata“. Stalak vrlo sličan modelu priakzan iznad ovoga ali sa svakako stalak koji obezbeđuje najbolji odnos cene i kvaliteta. Po izuzetno povoljno cenoj dobijate nosač za flajere koji ima izuezetno veliki kapacitet brošura koje možete postaviti na izuzetno malom prostoru (4 džepa, dubine 31mm). Veliki kapacitet na flajere je izueztno važan na mestima sa velikom frekvencijom ljudi kako bi izbegli da vam kaseta ostane bez flajera. Drugi razlog zašto je ovaj stalak izuzetno zanimljiv jeste zato što vam obzebeđuje da izložite 4 različite vrste flajera u slučaju da su vam sve usluge prezentovane na zasebnim flajerima

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boje

Providna