BestSeller
Ekonomik stalka za flajere na tri nivoa, format A4
Crtez stalka za flajere na tri nivoa, format A4

Ekonomik stalak za flajere na tri nivoa, format A4

Poslednji iz ove grupe ekonomik stalaka služi za kaskadno izlaganje brošura u A4 formatu. Stalaka za flajere na tri nivoa u formatu A4 namenjen je za najrazličitije namene, tipa: izlganje kataloga, brošura, monografija i drugog prezentacionog materijala namenjenog za pružanje informacija kupcima.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Poslednji iz ove grupe ekonomik stalaka služi za kaskadno izlaganje brošura u A4 formatu. Stalaka za flajere na tri nivoa u formatu A4 namenjen je za najrazličitije namene, tipa: izlganje kataloga, brošura, monografija i drugog prezentacionog materijala namenjenog za pružanje informacija kupcima. Stalci iz ove grupe postaviče vaš reklamni materijal na način da će ljudi kojima su te informacije namenjene mnogo lakše uočiti nego kada su materijala postavljeni horizontalno na podlozi. Stalci su izrađeni od potpono prozirong materijala koji se zove polistirol i koji je po svojim karakteristikama vrlo sličan kliritu ali za razliku od njega ima znatno povoljniju cenu. Ovaj stalak predstavlja savrseno zamenu dosta skupljim standardnim stalcima iz druge katergorije.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!