Ekonomik stalak za flajere na tri nivoa, format DL (A6)

740 дин.+ ПДВ

Stalka na tri nivoa za izlaganje flajere, brosura, lifleta, letaka i drugog reklamnog materijala u formatu „ameriken koverata“. Ovaj tip stalaka omogućava Vam da na malom prostoru izlozite veliki broj razlicitih flajera i to na nacin da oni budu poslagani na ureden i pregledan nacin.

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format DL -  3 x 115mm x 31mm

Šifra - SDB3DL

740 703 666 629
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica

Opis

Stalka na tri nivoa za izlaganje flajere, brosura, lifleta, letaka i drugog reklamnog materijala u formatu „ameriken koverata“. U pitanju je najpopulraniji format za stampu flajera pa su svi stalci koji odgovaraju ovom formatu izuzetno prodavani. Ovaj tip stalaka omogućava Vam da na malom prostoru izlozite veliki broj razlicitih flajera i to na nacin da oni budu poslagani na ureden i pregledan nacin. Unutrašnja dimenzija svakog džepa kod ovog stalka je 107mm x 35mm

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna