Ekonomik stalak za flajere sa jednim džepom, format A5

380 дин.+ ПДВ

Stalak iz kategorije ekonomik nosača za reklamni materijal namenjen letcima A5 formata. Ovaj stalak se možete koristiti i kao stalak za knjige a pružaju mogućnost kačenja na zid.  Kao i kod svih stalaka iz ove grupe i ovaj stalak postoji u kaskadnoj varijanti na tri nivoa.

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format A5 - 161mm x 35mm

Šifra - SDBA5

380 361 342 323
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je jedino moguće preko računa pravnih lica

Opis

Stalak iz kategorije ekonomik nosača za reklamni materijal namenjen letcima A5 formata. S obzirom na svoju širinu koja odgovara najčešćem formatu u kojem se štampaju knjige ovaj stalak takođe možete koristiti i kao stalak za knjige. Kao i kod svih stalaka iz ove grupe i ovaj stalak postoji u kaskadnoj varijanti na tri nivoa. Ovi stalci takodje imaju mogućnost kačenja na zid za šta imaju specijalno pripremljene rupe na zadnjo strani ledja stalka.

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna