Ekonomik stalak za flajere na tri nivoa, format A5

880 дин.+ ПДВ

Nosač za flajere iz ovog tipa omogućava vam da u jednom stalku izlozite tri različita tipa brošura. Lifleti u ovom stalku su poređani kaskadno. Stalak na tri nivoa vam pruža mogućnost da izložite više razlličitih vrsta flajera na malom prostoru.

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format A5 -  3 x 151mm x 31mm

Šifra - SDB3A5

880 836 792 748
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica

Opis

Nosač za flajere iz ovog tipa omogućava vam da u jednom stalku izlozite tri različita tipa brošura. Lifleti u ovom stalku su poređani kaskadno tako da zauzimaju izuzetno malo prostora što je naročito važno na mestima i gde se klijentima pruža izuzetno velika količina informacija. Veći format reklamnog materijala pruža vam mogućnost da plasirate veću količinu informacija a stalak na tri nivoa vam pruža mogućnost da izložite više razlličitih vrsta flajera ili veću količinu istog tipa flajera čime obezbeđuje da uvek imate dovoljno izloženog reklamnog materijala.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna