Ekonomik stalka za flajere na tri nivoa, format a5
Ekonomik stalka za flajere na tri nivoa, format a5
Crtez ekonomik stalka na tri nivoa, format A5

Ekonomik stalak za flajere na tri nivoa, format A5

Nosač za flajere iz ovog tipa omogućava vam da u jednom stalku izlozite tri različita tipa brošura. Lifleti u ovom stalku su poređani kaskadno. Stalak na tri nivoa vam pruža mogućnost da izložite više razlličitih vrsta flajera na malom prostoru.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Nosač za flajere iz ovog tipa omogućava vam da u jednom stalku izlozite tri različita tipa brošura. Lifleti u ovom stalku su poređani kaskadno tako da zauzimaju izuzetno malo prostora što je naročito važno na mestima i gde se klijentima pruža izuzetno velika količina informacija. Veći format reklamnog materijala pruža vam mogućnost da plasirate veću količinu informacija a stalak na tri nivoa vam pruža mogućnost da izložite više razlličitih vrsta flajera ili veću količinu istog tipa flajera čime obezbeđuje da uvek imate dovoljno izloženog reklamnog materijala.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!