BestSeller
Ekonomik zidni stalak za flajere sa jednim dzepom, format A4
Crtez ekonomik zidnog stalka za flajere sa jednim dzepom, format A4

Ekonomik zidni stalak za flajere, format A4

Najprodavaniji iz serije zidnih stalak za brosure je svakako model ZDBA4. Ovaj holder nalazi najrazličitiju primenu i to ne samo kao nosac za kataloge, flajere i brosere nego i kao stalak za recimo cenovnike, specifikacije. Moze se koristiti i za razlitih obavestenja, ponuda, programa za putovanaj u slucaju turistickih agencija i slicno.

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format A4 - 235mm x 41mm

Šifra - ZDBA4

700 665 630 595
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica

Opis

Najprodavaniji iz serije zidnih stalak za brosure je svakako model ZDBA4. Ovaj holder nalazi najrazličitiju primenu i to ne samo kao nosac za kataloge, flajere i brosere nego i kao stalak za recimo cenovnike, specifikacije. Moze se koristiti i u proizvodnim objektima kako kutija za odlaganje radnih naloga, krojnih listi i slicnih internih dokumenata. Takodje ga mozete lako monitrati na zid ili neku drugu ravnu povrsinu na kojoj treba postaviti veci broj razlitih obavestenja, ponuda, programa za putovanaj u slucaju turistickih agencija i slicno.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna