BestSeller
Ekonomik zidni stalak za flajere sa jednim dzepom, format A4
Crtez ekonomik zidnog stalka za flajere sa jednim dzepom, format A4

Ekonomik zidni stalak za flajere, format A4

Najprodavaniji iz serije zidnih stalak za brosure je svakako model ZDBA4. Ovaj holder nalazi najrazličitiju primenu i to ne samo kao nosac za kataloge, flajere i brosere nego i kao stalak za recimo cenovnike, specifikacije. Moze se koristiti i za razlitih obavestenja, ponuda, programa za putovanaj u slucaju turistickih agencija i slicno.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Najprodavaniji iz serije zidnih stalak za brosure je svakako model ZDBA4. Ovaj holder nalazi najrazličitiju primenu i to ne samo kao nosac za kataloge, flajere i brosere nego i kao stalak za recimo cenovnike, specifikacije. Moze se koristiti i u proizvodnim objektima kako kutija za odlaganje radnih naloga, krojnih listi i slicnih internih dokumenata. Takodje ga mozete lako monitrati na zid ili neku drugu ravnu povrsinu na kojoj treba postaviti veci broj razlitih obavestenja, ponuda, programa za putovanaj u slucaju turistickih agencija i slicno.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!