Ekonomik zidni stalak za flajere, format A5

440 дин.+ ПДВ

Ekonomik varijant zidnog nosaca za flajere formata A5. Namenjen je za montazu na zid i odgovora formatu brosura u dimenziji A5 Unutrasnja sirini dzepa kod ekonomik nosaca je 150mm. Izradjen je od polistorola.

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format A5 - 155mm x 31mm

Šifra - ZDBA5

440 418 396 374
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je jedino moguće preko računa pravnih lica

Opis

Ekonomik varijant zidnog nosaca za flajere formata A5. Namenjen je za montazu na zid i odgovora formatu brosura u dimenziji A5. Ovaj stalak ima istu namenu kao i standardna varaijnta zidnog drzaca brosure za format A5 i od njega se samo razlikuje u nesto uzem unutrasnjem prostoru u koji se postavljaju letci. Unutrasnja sirini dzepa kod ekonomik nosaca je 150mm dok je u standardnoj varijatni unutrasnja sirina dzepa 160mm

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna