Ekonomik zidni stalak za flajere sa jednim dzepom, format A5
Crtez ekonomik zidnost stalka za flajere sa jednim dzepom, format A5

Ekonomik zidni stalak za flajere, format A5

Ekonomik varijant zidnog nosaca za flajere formata A5. Namenjen je za montazu na zid i odgovora formatu brosura u dimenziji A5 Unutrasnja sirini dzepa kod ekonomik nosaca je 150mm. Izradjen je od polistorola.

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format A5 - 155mm x 31mm

Šifra - ZDBA5

440 418 396 374
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je jedino moguće preko računa pravnih lica

Opis

Ekonomik varijant zidnog nosaca za flajere formata A5. Namenjen je za montazu na zid i odgovora formatu brosura u dimenziji A5. Ovaj stalak ima istu namenu kao i standardna varaijnta zidnog drzaca brosure za format A5 i od njega se samo razlikuje u nesto uzem unutrasnjem prostoru u koji se postavljaju letci. Unutrasnja sirini dzepa kod ekonomik nosaca je 150mm dok je u standardnoj varijatni unutrasnja sirina dzepa 160mm

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna