Podni-stalak-za-brosure-na-dva-stuba-za-osam-kataloga-H8A4
Podni-stalak-za-brosure-na-dva-stuba-za-osam-kataloga-H8A4-parazan

Podni stalak za flajere na dva stuba A4 formata, za osam kataloga

Podni stalak za flajere sa dva stuba i osamamnaest dzepova (po cetiri stuba obostrano postavljenim) predstavalja idelano resenje za izlaganje brosura, kataloga i flajere na mestima gde je potrebno da se kupcima skrene paznja kako ne bi propustili izlozeni reklamni materijal. Visina elementa je 185 cm. Velika visina ovog stalka omogucava da su dzepovi idealno izlozeni sa lakim pristupom flajerima.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Podni stalak za flajere sa dva stuba konstruisan je sa 4 blago zakosene tacne na koje moze stati osam kataloga A4 formata. Tacne koje nose kataoge, flajere i brošure napravljene su od klirita debljine 4mm, dok su stubovi izradjeni od eloksiranog aluminijmskog stubnog profila od 51mm.

Ovaj stalak za flajere narocito je zanimljiv za situacije kada je potrebno na jednom mestu izloziti razlicite vrste flajera u razlicitim oblicima i dimenzijama. Širina tacne od 440mm omogućava da se prilagodi razlicitim formatima kataloga koji su na njoj postavljeni posto dzepovi za flajere, katalog ili brosure nisu definisiani striktnu za jednu velicinu flajera

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol / Aluminjum / Univer

Boja

Providna / Siva

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!