BestSeller
Taymar stalak-za-flajere-na-cetiri-nivoa-4C230
Crtez stalka-za-flajere-na-cetiri-nivoa-4C230

Stalak za flajere na četiri nivoa, A4 formata

Jedan od najprodavanijih modela nosača za brošure je stalak sa četiri nivoa. Izrađen je standardno metodom mašinskog brizganja plastike i potpuno je providan. Može da nosi kataloge i brošure širine do 230mm pa je pogodan i za izlaganje određenih vrsta časopisa. Ovaj nosač izrađen je od polistirola debljine 3mm.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Jedan od najpordavanijih modela nosača za brošure je stalak sa četiri nivoa. Ovaj stalak se od ostalih modela iz ove serije razlikuje po tome što u kompletu sa njim dolazi i set razdelinka koji omogućava da se ovaj model lako pretvori u nosač za trolisne flajere ili da u zavisnosti od potrebe da bude kombinacija nosača za flajere formata 1/3A4 i A4 formata.  Izrađen je standardno metodom mašinskog brizganja klirita i potpuno je providan. Može da nosi kataloge i brošure širine do 230mm pa je pogodan i za izlganje određenih vrsta časopisa.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistyrol

Boja

Providna

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!