BestSeller
Taymar stalka za flajere na cetiri nivoa – 4C160
Crtez Taymar stalka na cetiri nivoa – 4C160

Stalak za flajere na četiri nivoa, format A5

Poslednji model iz kategorije „Stalci za flajere format A5“ je stalak sa flajere na četiri nivoa. Svojom konfiguracijom ovaj stalak omogućava da na izuzetno malom prostoru možete izložiti četiri vrste različitih brošura ili veću količinu istih flajera tako što ćete ih postaviti u četiri džepa. Postavljene su tako da klijentima mogu biti lako dostupne a sa druge strane, džepovi sa flajerima obezbeđuju dovoljnu rezervu flajera tako da ih uvek bude u dovoljnoj količini za sve potencijalne kupce.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Poseldnji model iz katergorija „Stalci za flajere format A5“ je stalak sa flajere na četiri nivoa. Svojom konfiguracijom ovaj stalak omogućava da na izuzetno malom prostoru možete izložiti četiri vrste različitih brošura i to na način da one klijentima mogu biti lako dostupne a sa druge strane da džepovi sa fljarima obezbede dovoljnu rezervu flajera tako da ih uvek budu u dovoljnoj količini za sve potencijalne kupce.

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!