BestSeller
Taymar stalak-na-cetiri-nivoa-4C110
Crtez Taymar stalak-na-cetiri-nivoa-4C110

Stalak za flajere na četiri nivoa, format DL (A6)

Varijanta držača za brošure koja omogućava izlaganje 4 tipa brošura kaskadno poređanih jedan iza drugog. Ovaj model obezbeđuje izlaganje većeg broja brošura jedne vrste na malom prostoru ili više različitih vrsta flajera. Izrađen je od polistirola.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Varijanta držača za brošure koja omogućava izlaganje 4 tipa brošura kaskadno poređanih jedan iza drugog. Ovaj model obezbeđuje izlaganje većeg broja brošura na malom prostoru. Bilo da su u pitanju brošure istog tipa ili različite praktičan kapacitet ovog stakla je 128mm što omogućuva da se jednim punjenjem izloži veliki broj brošura na jednom mestu. Ovo je naročito važno za frekventan mesta na kojima veliki broj ljudi prolazi čime se obezbeđuje da u stalku uvek ima rekalmnog materijala a da operateri ne moraju često vršiti dopunu reklamnog materijala.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!