BestSeller

Stalak za flajere na četiri nivoa, format DL (A6)

1.340 дин.+ ПДВ

Varijanta držača za brošure koja omogućava izlaganje 4 tipa brošura kaskadno poređanih jedan iza drugog. Ovaj model obezbeđuje izlaganje većeg broja brošura jedne vrste na malom prostoru ili više različitih vrsta flajera. Izrađen je od polistirola.

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format DL - 4 x 110mm x 32mm

Šifra - 4C110

1.340 1.273 1.206 1.139
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica

Opis

Varijanta držača za brošure koja omogućava izlaganje 4 tipa brošura kaskadno poređanih jedan iza drugog. Ovaj model obezbeđuje izlaganje većeg broja brošura na malom prostoru. Bilo da su u pitanju brošure istog tipa ili različite praktičan kapacitet ovog stakla je 128mm što omogućuva da se jednim punjenjem izloži veliki broj brošura na jednom mestu. Ovo je naročito važno za frekventan mesta na kojima veliki broj ljudi prolazi čime se obezbeđuje da u stalku uvek ima rekalmnog materijala a da operateri ne moraju često vršiti dopunu reklamnog materijala.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna