Taymar stalak za flajere na dva nivoa – 2C160
Crtez Taymar stalka za flaere na dva nivoa – 2C160

Stalak za flajere na dva nivoa, format A5

Ovaj tip nosača za flajere pruža mogućnost izlaganja dva tipa brošura u jednom stalku. Džepovi su kod ovog modela stalka poređani kasakadno (jedan iza drugog). Ovaj model stalka za flajere je naročito pogodan za izlaganje brošura formata A5 kada je prostor na pultu ograničen i brošure bi trebalo da budu predstavljene diskretno, ali ipak dovoljno upadljivo klijentima kojima su namenjene. Untrašnja širina džepova kod ovih stalaka je 160mm, tako da su pogodni za upotrebu i kao stalci za izlaganje knjiga.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Ovaj tip nosaca za flajere kao i model predstavljen u sekciji iznad takođe pruža mogućnost izlaganja dva tipa brošura u jednom stalku, s tim da su džepovi kod ovog modela stalka poredjani kasakadno (jedan iza drugog). Ovaj model stalka za flajere je naročito pogodan za izlaganje brošura formata A5 kada je prostor na pultu ograničen i brošure bi trebalo da budu predstavljene diskretno, ali ipak dovoljno upadljivo klijentima kojima su namenjenje. Untrašnja širina džepova kod ovih stalak je 160mm, tako da su pogodoni za upotrebu kao stalci za izlaganje knjiga.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!