Stalak za flajere na dva nivoa, format A5

1.100 дин.+ ПДВ

Ovaj tip nosača za flajere pruža mogućnost izlaganja dva tipa brošura u jednom stalku. Džepovi su kod ovog modela stalka poređani kasakadno (jedan iza drugog). Ovaj model stalka za flajere je naročito pogodan za izlaganje brošura formata A5 kada je prostor na pultu ograničen i brošure bi trebalo da budu predstavljene diskretno, ali ipak dovoljno upadljivo klijentima kojima su namenjene. Untrašnja širina džepova kod ovih stalaka je 160mm, tako da su pogodni za upotrebu i kao stalci za izlaganje knjiga.

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format A5 - 2 x 160mm x 32mm

Šifra - 2C160

1.100 1.045 990 935
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica

Opis

Ovaj tip nosaca za flajere kao i model predstavljen u sekciji iznad takođe pruža mogućnost izlaganja dva tipa brošura u jednom stalku, s tim da su džepovi kod ovog modela stalka poredjani kasakadno (jedan iza drugog). Ovaj model stalka za flajere je naročito pogodan za izlaganje brošura formata A5 kada je prostor na pultu ograničen i brošure bi trebalo da budu predstavljene diskretno, ali ipak dovoljno upadljivo klijentima kojima su namenjenje. Untrašnja širina džepova kod ovih stalak je 160mm, tako da su pogodoni za upotrebu kao stalci za izlaganje knjiga.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna