Stalak za flajere sa dva džepa, format A5

1.040 дин.+ ПДВ

Model 2C155h stalka za flajere je kao i svi stalci iz ove grupacije namenjen stalcima formata A5. Omogućava potpuno predstavljanje dva tipa brošura ili kataloga, tako da su naslovne stranice vidljive 100% kao da je u pitanju pojedinačni stalak.

Availability: Nema na lageru Broj artikla: 2C155H Kategorija: Oznake: , , ,
  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format A5 - 2 x 155mm x 32mm

Šifra - 2C155H

1.040 988 936 884
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće isključivo preko računa pravnih lica

Opis

Model 2C155h stalka za flajere je kao i svi stalci iz ove grupacije namenjen stalcima formata A5 s tim da je s obzirom na strukturu džepova (džepovi kod ovog stalka su postavljeni paralalelno – jedan pored drugog) unutrašnja širina njegovih džepova nešto uža i iznosi 155mm. S obzirom da su džepovi postavljeni jedan pored drugog stalak omogućava potpuno predstavljanje dva tipa brošura ili kataloga, tako da su naslvone stranice vidljive 100% kao da je u pitanju pojedainacni stalak. Ovo je naročito važno klijentima koji na dva različita reklamna materijala imaju predstavljena dva različitia proizvoda.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna