Taymar stalak-za-flajere-sa dva dzepa-2C155H
Crtez Taymar stalka za flajere sa dva dzepa 2C155H

Stalak za flajere sa dva džepa, format A5

Model 2C155h stalka za flajere je kao i svi stalci iz ove grupacije namenjen stalcima formata A5. Omogućava potpuno predstavljanje dva tipa brošura ili kataloga, tako da su naslovne stranice vidljive 100% kao da je u pitanju pojedinačni stalak.

Availability: Nema na lageru Broj artikla: 2C155H Kategorija: Oznake: , , ,
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Model 2C155h stalka za flajere je kao i svi stalci iz ove grupacije namenjen stalcima formata A5 s tim da je s obzirom na strukturu džepova (džepovi kod ovog stalka su postavljeni paralalelno – jedan pored drugog) unutrašnja širina njegovih džepova nešto uža i iznosi 155mm. S obzirom da su džepovi postavljeni jedan pored drugog stalak omogućava potpuno predstavljanje dva tipa brošura ili kataloga, tako da su naslvone stranice vidljive 100% kao da je u pitanju pojedainacni stalak. Ovo je naročito važno klijentima koji na dva različita reklamna materijala imaju predstavljena dva različitia proizvoda.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!