Stalak za flajere sa jednim džepom, format A4

900 дин.+ ПДВ

Stalak za flajere formata A4, kataloge, magazine, brošure i drugi reklamni materijal u datom formatu. Sa dubinom džepa od 32mm u mogućnosti je da nosi veliki broj kataloga, brosura ili flajera. Može da nosi kataloge i brošure širine do 230mm pa je pogodan i za izlaganje određenih vrsta časopisa.

 

Detaljan katalog pogledajte klikom na:  Katalog stalaka za flajere

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođen principom - Kupiti više, platiti manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve- ukoliko ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format A4 - 230mm x 32mm

Šifra - C230

900 855 810 765
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće isključivo preko računa pravnih lica

Opis

Stalak za flajere formata A4, kataloge, magazine, brošure i drugi reklamni materijal u datom formatu. Sa dubinom džepa od 32mm u mogućnosti je da nosi veliki broj kataloga, brošura ili flajera. Izrađen je metodom mašinskog brizganja plastike i potpuno je providan. Može da nosi kataloge i brošure širine do 230mm pa je pogodan i za izlaganje određenih vrsta časopisa. Ovaj nosač izrađen je od polistirola debljine 3mm.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna