Stalak za flajere sa jednim džepom, format A5

500 дин.+ ПДВ

Držač za brošure formata A5 i sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 160mm (kolika je unutrašnja dimenzija ovog stalka). S obzirom na svoju dimenziju, stalci iz ove grupe proizvoda se često koriste i kao stalci za knjige, s obzirom da se najveći broj knjiga štampa u tom formatu. Izuzetan kvalitet i nivo izrade ovih stalaka, čini ih vrlo atraktivnim elementom za ukrašavanje prostora. Stalci su izrađeni od polistirola mašinskim brizganjem smese i debljina njihovog zida je 3mm.

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format A5 - 160mm x 32mm

Code - C160

500 475 450 425
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica

Opis

Stalak za flajere formata A5 i sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 160mm (kolika je unutrašnja dimenzija ovog stalka). S obzirom na svoju dimenziju stalci iz ove grupe se često koristi i kao stalci za knjige, s obziro da se najveći broj knjiga i štampa u tom formatu. Izezatn kvalitet i nivo izrade ovih stalak čini ih vrlo atratktivnim elementom za ukrašavanje prostore. Stalci su izrađeni od polistirola mašinskim brizganjem smese i debljina njihovog zida je 3mm.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna