Taymar stalak-za-flajere-sa-jednim-dzepom-C160
Crteze Taymar stalka-za-flajere-sa-jednim-dzepom-C160

Stalak za flajere sa jednim džepom, format A5

Držač za brošure formata A5 i sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 160mm (kolika je unutrašnja dimenzija ovog stalka). S obzirom na svoju dimenziju, stalci iz ove grupe proizvoda se često koriste i kao stalci za knjige, s obzirom da se najveći broj knjiga štampa u tom formatu. Izuzetan kvalitet i nivo izrade ovih stalaka, čini ih vrlo atraktivnim elementom za ukrašavanje prostora. Stalci su izrađeni od polistirola mašinskim brizganjem smese i debljina njihovog zida je 3mm.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Stalak za flajere formata A5 i sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 160mm (kolika je unutrašnja dimenzija ovog stalka). S obzirom na svoju dimenziju stalci iz ove grupe se često koristi i kao stalci za knjige, s obziro da se najveći broj knjiga i štampa u tom formatu. Izezatn kvalitet i nivo izrade ovih stalak čini ih vrlo atratktivnim elementom za ukrašavanje prostore. Stalci su izrađeni od polistirola mašinskim brizganjem smese i debljina njihovog zida je 3mm.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!