BestSeller
Taymar stalak-za-flajere-sa-jednim-dzepom-c110
Crtez Taymar stalak-za-flajere-sa-jednim-dzepom-c110-crtez

Stalak za flajere sa jednim džepom, format DL (A6)

Stalak za flajere formata DL (100mm x 210mm i sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 110mm. Stalci za flajere iz ove grupe odgovaraju najčešćem tipu flajere radjenom u “american formatu” (formatu trostruko presavijenog A4 formata). Izradjen je metodom mašinskog livenja od polistirola debljine 3mm.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Stalak za flajere formata DL (100mm x 210mm i sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 110mm (kolika je unutrašnja dimenzija ovog stalka). Stalci za flajere iz ove grupe odgovaraju najčešćem tipu flajere radjenom u “american formatu” (formatu trostruko presavijenog A4 formata). Izradjen je metodom mašinskog livenja od polistirola debljine 3mm. Mašinska izrada ovog tipa flajere obezbeđuje najbolji odnos cene i kvaliteta. Stalci su namenjeni za postavljanje rekalmnog materijala na promo pultove.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!