BestSeller
Drzac-za-vizit-karte-hoizontalni-BC93
Drzac-za-vizit-karte-hoizontalni-BC93-crtez

Stalak za vizit karte, horizontalni

Horizontalni držač za vizit karte širine 93mm. Elegantno rešenje za izlaganje vizit karte na Vašem stolu ili info pultu koje će obezbediti da vaš kontakt bude na dohvat ruke vašim klijentima i mušterijama.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Horizontalni držač za vizit karte širine 93mm. Elegantno rešenje za izlaganje vizit karte na Vašem stolu ili info pultu koje će obezbediti da vaš kontakt bude na dohvat ruke vašim klijentima i mušterijama. Vizit karta je najednostavniji kontakt koji vaši potencijalni kupci mogu poneti sa sobom iz tog razloga je vrlo važno obezbediti da mogu lako da ponesu sa sobom ovu vrstu reklaomnog materijala. Razbacane ili nedovoljno uočljiovo postovaljene vizit karte na vašem stolu ili promo pultu pokolebaće vaše poslovne partnere da sa sobom ponesu ovaj najvažniji promo materijal.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!