BestSeller

Stalak za vizit karte, horizontalni

140 дин.+ ПДВ

Horizontalni držač za vizit karte širine 93mm. Elegantno rešenje za izlaganje vizit karte na Vašem stolu ili info pultu koje će obezbediti da vaš kontakt bude na dohvat ruke vašim klijentima i mušterijama.

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format vizit karte - 95mm x 18mm

Šifra - BC93

140 133 126 119
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica

Opis

Horizontalni držač za vizit karte širine 93mm. Elegantno rešenje za izlaganje vizit karte na Vašem stolu ili info pultu koje će obezbediti da vaš kontakt bude na dohvat ruke vašim klijentima i mušterijama. Vizit karta je najednostavniji kontakt koji vaši potencijalni kupci mogu poneti sa sobom iz tog razloga je vrlo važno obezbediti da mogu lako da ponesu sa sobom ovu vrstu reklaomnog materijala. Razbacane ili nedovoljno uočljiovo postovaljene vizit karte na vašem stolu ili promo pultu pokolebaće vaše poslovne partnere da sa sobom ponesu ovaj najvažniji promo materijal.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna