Stalak za vizit karte vertikalni

140 дин.+ ПДВ

Stalak za vizit karte namenjen za vertiklano usmerene vizit karte.  Za slučajeve vertikalno usmerenih vizit karti u ponudi imamo i stalke i držače za vizit karte koji su namenjeni za ovu svrhu. Ovi stalci su uradjeni od polistirola sirine 53mm.

  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Format vizit karte - 53mm x 18mm

Šifra - VBC56

140 113 126 119
* Sve cene su cene bez PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanje je moguće jedino preko računa pravnih lica

Opis

Stalak za vizit karte namenjen za vertiklano usmerene vizit karte. Najveći broj vizit karti se radi u horizontalnom usmerenju, ne zbog vizuelnog momenta, već zbog činjenice da horizontalno postavaljena vizit karta daje bolju mogućnost za pozicioniranje teksta u odnosu na vertikalnu. Iako su po površini obično iste horizontalne vizit karte ostavljaju veći prostor za prelamenje teksta. Međutim, i pored ove toga postoje pripreme za vizit karte u slučajevima kada su vizit karte okrenute uspravno. Za takve slučaje u ponudi imamo i stalke i držače za vizit karte koji su namenjeni za ovu svrhu.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna