Drzac-za-vizit-karte-vertikalni-VBC56
Drzac-za-vizit-karte-vertikalni-VBC56-crtez

Stalak za vizit karte vertikalni

Stalak za vizit karte namenjen za vertiklano usmerene vizit karte.  Za slučajeve vertikalno usmerenih vizit karti u ponudi imamo i stalke i držače za vizit karte koji su namenjeni za ovu svrhu. Ovi stalci su uradjeni od polistirola sirine 53mm.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Cene i popusti

Opis

Stalak za vizit karte namenjen za vertiklano usmerene vizit karte. Najveći broj vizit karti se radi u horizontalnom usmerenju, ne zbog vizuelnog momenta, već zbog činjenice da horizontalno postavaljena vizit karta daje bolju mogućnost za pozicioniranje teksta u odnosu na vertikalnu. Iako su po površini obično iste horizontalne vizit karte ostavljaju veći prostor za prelamenje teksta. Međutim, i pored ove toga postoje pripreme za vizit karte u slučajevima kada su vizit karte okrenute uspravno. Za takve slučaje u ponudi imamo i stalke i držače za vizit karte koji su namenjeni za ovu svrhu.

 

Dodatne informacije

Materijal

Polistirol

Boja

Providna

Cene i popusti

Aktulne cene i najnovije proizvode mozete pogledati na našem glavnom domenu www.belem.co.rs. Ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u cenovniku,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!